بادام زمینی و تاثیر مثبت آن بر میکروبیومهای روده
طبق گزارش Science Daily، میکروبیوم روده انسان مجموعه ای از هزاران میلیارد میکروارگانیسم است که در دستگاه روده زندگی می کنند. باکتری های موجود در آن می توانند تقریباً بر تمام سیستم های بدن از جمله متابولیسم و ایجاد و حفظ سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارند.
پنی کریس اترتون، استاد علوم تغذیه در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، می گوید: «مطالعات نشان داده است که افراد با تنوع میکروبی بالا نسبت به افرادی که تنوع باکتریایی بالایی ندارند، سلامت و رژیم غذایی بهتری دارند.
برای مطالعه بادام زمینی، محققان اثرات خوردن 28 گرم بادام زمینی در روز را در مقابل یک میان وعده با کربوهیدرات بالا مقایسه کردند. در پایان شش هفته، شرکت کنندگانی که میان وعده بادام زمینی مصرف کردند، افزایش فراوانی Ruminococcaceae، گروهی از باکتریهای مرتبط با متابولیسم سالم کبد و عملکرد سیستم ایمنی را تجربه کردند.
در مطالعه گیاهان و ادویه جات، دانشمندان اثرات افزودن ترکیبی از گیاهان و ادویه جات مانند دارچین، زنجبیل، زیره، زردچوبه، رزماری، پونه کوهی، ریحان و آویشن را به رژیم غذایی کنترل شده شرکت کنندگانی که در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی بودند، بررسی کردند.
تیم سه دوز را بررسی کرد.
حدود 1.8 قاشق چایخوری در روز، کمی بیشتر از 3.4 قاشق چایخوری در روز و حدود یک و نیم قاشق چایخوری در روز، در پایان چهار هفته، در شرکتکنندگان، تنوع باکتریایی روده، از جمله افزایش Ruminococcaceae، بهویژه با دوزهای متوسط و ادویهها و ادویه زیاد افزایش یافت. مشاهده شد.
در هر دو مطالعه، افزایش در Ruminococcaceae و تنوع باکتری ها مثبت تلقی می شود، زیرا دانشمندان همچنان در مورد رابطه بین میکروبیوم روده و عوامل مختلف سلامت، از فشار خون گرفته تا وزن بدن، اطلاعات بیشتری کسب می کنند. با این حال، محققان خاطرنشان می کنند که برای درک همه مفاهیم به تحقیقات بیشتری نیاز است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان