توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام روزه‌داری

توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام روزه‌داری

اگرچه روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، اما پرخوری در وعده صبحانه و افطار می تواند برای سلامتی مضر باشد.

به گزارش دکترنامه، پرخوری یا پرخوری در وعده صبحانه و افطار و انتخاب نامناسب مواد غذایی می تواند باعث نفخ و سوء هاضمه شود و متابولیسم بدن را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

مصرف این غذاها در ماه رمضان توصیه نمی شود:

* غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: این گونه غذاها می توانند باعث کم آبی بدن و تشنگی در طول روز شوند.

غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: از آب میوه های بسته بندی شده باید خودداری کرد زیرا حاوی قند بیشتری نسبت به سایر مواد تشکیل دهنده هستند.

نوشیدنی های کافئین دار مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.

غذاهای مناسب برای صبحانه:

برای صبحانه، یک وعده غذایی متعادل که سرشار از پروتئین و فیبر است بخورید تا مدت بیشتری سیر نگه دارید.

غذاهایی مانند آجیل، دانه ها و میوه ها توصیه می شود.

غذاهای مناسب برای افطار:

به گفته متخصصان، افطار متعادل از این جهت مهم است که این غذاها ذخایر انرژی را دوباره پر می کنند و به حفظ روزه روز بعد کمک می کنند. افراد برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدنشان باید از غذاهای مناسب بیشتری استفاده کنند.

به گزارش ایندیان اکسپرس، خوردن غلات کامل، سبزیجات، عدس و چربی های سالم حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع و منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، لوبیا، نخود، تخم مرغ و گوشت بدون چربی مانند مرغ بسیار توصیه می شود.

برخی از کارهایی که می توانید و نمی توانید در ماه رمضان انجام دهید

* تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در شب و خوردن انواع میوه ها و سبزیجات برای تامین آب مورد نیاز بدن برای روزه داری آماده شوید.

صبحانه را حذف نکنید: اینها غذاهایی هستند که بدن را در طول روز با انرژی نگه می دارند.

* به میزان غذای مصرفی و کیفیت آن توجه کنید. خوردن تنها دو وعده غذایی بسیار سنگین (صبح و عصر) می تواند متابولیسم شما را مختل کند و منجر به افزایش وزن ناسالم شود.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا