فقط ویزیت متخصص طب سنتی تحت پوشش بیمه است
گزارش روشن، نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و معاون وزارت بهداشت، افزایش تقاضای عمومی و کمبود متخصصان و مراکز مورد تایید را از دلایل باز شدن فضا برای افراد غیرمتخصص و ارائه خدمات طب سنتی خارج از حوزه علمی و علمی میداند. چارچوبهای حقوقی و پیشرفته: چالش سخت ما این است که اگرچه فعالیتهای عطاری مستقیماً با سلامت عمومی مرتبط است، اما مجوز فعالیتهای او توسط وزارتخانههای دیگر صادر میشود.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تاکید کرد: فعالیت عطرسازان در حوزه سلامت است و باید ارتباط مستقیم و نزدیک تری با مراقبان سلامت کشور داشته باشند. محدوده قانونی؛ اما متأسفانه در بسیاری از موارد نیز گزارش هایی مبنی بر اختلال در حمل و نقل و فروش کالاهای غیرقانونی خطرناک برای سلامت عمومی گزارش شده است.
حسینی یکتا با اشاره به فعالیت ۸ دانشکده پزشکی ایرانی در کشور گفت: بیش از ۴۰۰ نفر از رشته پزشکی ایرانی فارغ التحصیل شده اند و حدود ۴۰۰ دانشجو نیز در حال تحصیل هستند و در حال حاضر از نظر علمی در رتبه چهارم قرار دارند. تولید طب سنتی در دنیا که داریم.
وی گفت: طب ایرانی می تواند دریچه پیشرفت در حوزه نظام سلامت باشد و از نظر توسعه منطقی فضایی برای رونق اقتصادی و اشتغال تلقی شود.
حسینی یکتا اصلاح سبک زندگی را رسالت اصلی طب ایرانی می داند و بیان می کند: تا پایان امسال ۱۴ دانشگاه در سطح شبکه بهداشت و درمان آموزش سبک زندگی را در برنامه های خود قرار می دهند.
مدیرکل دفتر طب مکمل و ایرانی در پایان گفت: فقط ویزیت پزشکان متخصص طب سنتی تحت پوشش بیمه است و در حال پیگیری پوشش بیمه ای ۶ خدمت دیگر در این حوزه هستیم.