وجود ۵۰۰ هزار فرد بالای ۶۰ سال با اختلالات حافظه‌ای/اختلالات کودکانی که هرگز شناسایی نمی‌شوند

وجود ۵۰۰ هزار فرد بالای ۶۰ سال با اختلالات حافظه‌ای/اختلالات کودکانی که هرگز شناسایی نمی‌شوند

مشاور عالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: 7 تا 8 درصد افراد بالای 60 سال دارای اختلالات شناختی هستند و این تعداد به 500 هزار نفر می رسد که در واقع نوعی اختلال حافظه دارند.

به گزارش دکترنامه، محمدتقی جغتایی در مراسم افتتاحیه و داوری چهار محصول علوم شناختی که در معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به تشکیل کارگروه حفظ و ارتقای توانایی های شناختی در ستاد علوم شناختی، افزود: در این کارگروه دو گروه «کودکان» و «میانسالان و «بزرگسالان» هدف قرار می‌گیرند؛ زیرا در بزرگسالان توانایی‌های شناختی کاهش می‌یابد و در صورت عدم کمک با آسیب‌های شناختی مواجه می‌شوند.

وی ادامه می دهد: بر اساس برآوردها 7 تا 8 درصد افراد بالای 60 سال دارای اختلالات شناختی هستند که این میزان به 500 هزار نفر می رسد که به نوعی با اختلال حافظه مواجه می شوند.

مشاور عالی ستاد علوم شناختی به چالش های شناختی در کودکان اشاره می کند و خاطرنشان می کند: برخی از این اختلالات مربوط به مشکلاتی مانند اوتیسم و ​​فلج مغزی است و بخشی دیگر مربوط به اختلالاتی است که در نظام آموزشی شناسایی نشده است. یا در خانواده ها.” امکان نداره.

جغتای نمونه هایی از این اختلال را چالشی در خواندن یا درک ریاضی عنوان می کند: برآوردها حاکی از آن است که 20 درصد کودکان به چنین اختلالی مبتلا هستند و در صورت فیلتر شدن، می توان جامعه توانمندتری ایجاد کرد.

وی تشکیل این کارگروه را دانش آفرینی در این حوزه می داند و با بیان اینکه تاکنون پروژه هایی در این حوزه ایجاد شده است، افزود: یکی از رویکردهای ما برای شناسایی این گونه اختلالات ارائه نشانگرهایی برای غربالگری این افراد است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا