چرا مطالبات شرکت‌های تولید کننده واکسن کرونا پرداخت نمی‌شود؟

چرا مطالبات شرکت‌های تولید کننده واکسن کرونا پرداخت نمی‌شود؟

رئیس کمیسیون بهداشت و پزشکی مجلس نمایندگان اندونزی در دو نامه جداگانه از رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نمایندگان اندونزی خواسته شد در دو نامه جداگانه به مدیرکل دیوان محاسبات و رئیس جمهور دلایل عدم پرداخت مطالبات شرکت داخلی واکسن کروناویروس را بررسی کند. کارگردان. از سوی سازمان بازرسی کل کشور گفت: پرداخت نکردن مطالبات شرکت ها و ارگان ها می تواند منجر به بی اعتمادی و ناامیدی محققان آنها و ورشکستگی این شرکت ها شود.

به گزارش دکترنامه، متن دو نامه جداگانه حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان به مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات و خدائیان رئیس سازمان بازرسی به شرح زیر است:

با احترام، به دلیل شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن «کرونا»، بنا به حکمت تخصصی مقام معظم رهبری توانستند با تلاش شبانه روزی و با استفاده از همه جانبه، کشور را تا حد زیادی از وابستگی رها کنند. علم. ظرفیت داخلی و کارشناسان نیازی به واردات این محصول ندارند و هانی نیز وارد بخش صادرات شده و به موفقیت هایی دست یافته است که در حال حاضر این شرکت ها توانسته اند دستاوردهای بزرگی در زمینه تولید واکسن کرونا داشته باشند که نتیجه آن تولید نورا است. واکسن ، پاستوکوویچ، رازی، اسپایکوگن، فخرا و برکات.
اما این شرکت ها محصولات خود را مستقیماً به بازار نمی فروشند، بلکه آنها را به مشتریان و خریداران یعنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل می دهند و منتظر درخواست های دولت هستند که همچنان باقی است. تا امروز.

متأسفانه عدم تحقق مطالبات شرکت ها و مؤسسات به عنوان یک واقعیت خشن می تواند منجر به بی اعتمادی و سرخوردگی محققین آنها و ورشکستگی این شرکت ها شود، لذا لازم و بجاست که در این زمینه به چند نکته اشاره شود:

1- تولید واکسن موثر در برابر بیماری کووید فرآیند پیچیده ای است که بدون کمک دولت و با منابع مالی فراوان امکان پذیر نیست و در این زمینه نگاهی اجمالی به چرخه های تولید این محصول استراتژیک در کشورهای مختلف و بهره مندی از کمک های قابل توجه بخش عمومی (دولت با نهادها و نهادهای مرتبط) کافی است.

2- در کشور ما شرکت های دانش بنیان برای تهیه و تولید واکسن در مقیاس مورد نیاز به سفارش ها و توصیه های دولت ها تکیه می کنند، اما این سفارش ها که با وعده های تامین مالی تضمینی و هزینه های حاشیه ای انجام شد در حد حرف بود و متاسفانه تاکنون از سوی دولت پولی دریافت نکرده اند.

3- وظیفه نهاد نظارتی بررسی دقیق این موضوع است و با توجه به اینکه رسیدگی صحیح به این موضوع منجر به بهبود نظام سلامت و چرخه امور در این حوزه می شود، لازم است این بررسی با دقت کامل و انجام شود. بدون اتلاف وقت

با توجه به مطالب گفته شده، این کمیسیون امیدوار است در اسرع وقت نتیجه بررسی های صورت گرفته در خصوص دلایل عدم پرداخت مطالبات شرکت های واکسن ساز داخلی را از مراجع ذیربط دریافت کند.

توفیق روزافزون جناب عالی را از خداوند منان خواستارم.»

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا