کاهش استرس امتحان با مصرف گردو

بر اساس یک گزارش شفاف، بر اساس نتایج دانشگاه استرالیای جنوبی، مصرف گردو به غلبه بر اثرات استرس تحصیلی بر بدن و ذهن کمک می کند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که دانشجویان دانشگاه ممکن است از افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه خود به ویژه در هنگام آمادگی برای امتحانات سود ببرند.

محققان آزمایشات بالینی را بر روی دانشجویان مقطع کارشناسی در طول تحصیل در دانشگاه انجام دادند. نتایج نشان می دهد که مصرف گردو با بهبود سلامت روان و معیارهای رفاه عمومی مرتبط است.

این تحقیق به شواهدی اضافه می کند که مصرف گردو سلامت مغز و روده را بهبود می بخشد. مطالعات قبلی نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا 3، آنتی اکسیدان ها، ملاتونین، پلی فنول ها، فولات و ویتامین E (E) موجود در گردو همگی برای مغز و روده مفید هستند.

محققان در این مطالعه اضافه کردند که دانش‌آموزان در طول تحصیل دچار استرس تحصیلی می‌شوند که بر سلامت روان آنها تأثیر منفی می‌گذارد و آنها را به ویژه در طول امتحانات آسیب‌پذیر می‌کند.

محققان اظهار داشتند: ما دریافتیم افرادی که روزانه حدود نیم فنجان گردو مصرف می‌کنند، در شاخص‌های سلامت روان بهبود یافته‌اند. مصرف کنندگان گردو همچنین بهبودهای طولانی مدت در بیومارکرهای متابولیک و کیفیت کلی خواب را تجربه کردند.

در حالی که دانش آموزان قبل از امتحانات افزایش افسردگی و استرس را گزارش کردند، کسانی که گردو مصرف می کردند هیچ یک از این مشکلات را نداشتند.

اخیراً سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که حداقل 75 درصد از اختلالات سلامت روان افراد زیر 24 سال را تحت تأثیر قرار می دهد.

محققان بیان می کنند که مصرف گردو در دوره های استرس می تواند سلامت روان و رفاه عمومی دانش آموزان را بهبود بخشد. علاوه بر این، گردو یک میان وعده سالم و خوشمزه و یک ماده همه کاره در بسیاری از دستور العمل ها برای مبارزه با برخی از اثرات منفی استرس تحصیلی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دکمه بازگشت به بالا