بخشی از جامعه بیمه درمانی ندارند / ۴۳ درصد هزینه‌های درمان از جیب مردم پرداخت می‌شود

بخشی از جامعه بیمه درمانی ندارند / ۴۳ درصد هزینه‌های درمان از جیب مردم پرداخت می‌شود

وزیر بهداشت با بیان اینکه هنوز برخی از افراد بیمه سلامت ندارند، به افزایش هزینه های درمانی نیز اشاره کرد و گفت: پرداخت از خودپرداختی ها به 43 درصد رسیده است و این مشکل باید حل شود و این تکلیف است.

به گزارش دکترنامه، بهرام عین اللهی در نشست خبری به مناسبت هفته بیمه سلامت، اظهار داشت: بیمه موضوعی تاثیرگذار در همه جای دنیاست و با توجه به رشد روزافزون دنیا در نقاط مختلف دنیا، بیمه صنعت پیشرو و به ویژه در بیمه سلامت به دلیل است. به رشد داروها و خدمات ارائه شده و با هزینه هنگفت خدمات درمانی، طبیعی است که مردم بدون بیمه دچار مشکل شوند. بعد از انقلاب در 3 آبان 94 یک حرکت انقلابی برای ایجاد بیمه سلامت صورت گرفت اما در این سال ها به نتیجه لازم نرسیدیم و نیازمند حرکت های بیشتری برای خدمت رسانی به مردم هستیم.

او ادامه داد: پوشش جمعیتی ما کامل نیست و برخی افراد بیمه نیستند. به خصوص در مناطق محروم رضایتی از این معضل وجود ندارد و بخشی از جامعه تحت پوشش نیستند. از طرفی هنوز در خدمات و خدمات مشکل داریم که جامع نیست و نمی توانیم همه بیماری ها را پوشش دهیم و عمدتا در بیمه های پایه کار می کنیم و متاسفانه برخی از بیماری ها فاجعه هستند و یک فرد بیمار باید تمام زندگی خود را بفروشد تا بتواند از عهده آن برآید.

وزیر بهداشت گفت: باید به سمتی برویم که به فرموده مقام معظم رهبری بیماران فقط درد بیماری را داشته باشند و مشکلی برای خرج کردن نداشته باشند. پرداخت از جیب به 43 درصد رسیده است و این مشکل باید حل شود و این یک کار طاقت فرسا است.

عین اللهی تاکید کرد: در دسترسی باید عدالت ایجاد شود. پزشکی خانواده همچنان مغفول مانده است و هر قدمی بدون پزشک خانواده ما را موفق نمی کند و ما در این کشور برنامه های بزرگی داریم، مثل برنامه های تغییر نظام سلامت که منابع ما پنج یا شش برابر شده، اما پرداخت ها از جیب مردم بیشتر شده است. تزریق منابع به تنهایی مشکل را حل نمی کند و نیاز به اقدام بیشتر دارد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: ما در نظام سلامت مشکلات زیادی داریم که بیمه ها می توانند به آنها کمک کنند زیرا مراکز درمانی باید منابع را بپردازند؛ هر چه بیمه بگوید باید انجام دهند بنابراین ما بیمه را یک امر دانشگاهی و پژوهشی می بینیم. مرکز.بیمه می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند.

وی افزود: فراموش نکنید که نرم افزار باید جامع باشد، متأسفانه مشکلات ما در بیمارستان ها در حال حاضر فقط با HIS سروکار دارد که فقط به منابع مالی نگاه می کند، ما در حال حاضر به یک سیستم جامع NHS نیاز داریم. کشور سازماندهی شده است و اطلاعات دقیق بیماری برای کمک به برنامه های ما در کنترل بیماری هایی مانند غیر واگیردار است. ما باید به سمت خدمات دیجیتال برویم. با دسترسی به اطلاعات، می توانیم به جای صرف تمام هزینه هایمان برای درمان، روی سلامت و پیشگیری تمرکز کنیم.

وی ادامه داد: حدود 1000 بیمارستان در کشور داریم که همگی می توانند به عنوان پایلوت شما برای کاربردهای دیجیتالی عمل کنند و فرآیندهای بیمارستانی را وارد بحث دیجیتال کنند. یکی از مشکلات جامعه پرستاری این است که به جای مراقبت از بیمار باید مدام بنویسد. با همان نرم افزار و آی تی که بیمه می تواند پیاده کند این مشکل حل می شود. مشکل دیگر خطاهای پزشکی و خطاهای پزشکی است که در هیچ جا ثبت نمی شود و ما نرم افزاری داریم که می تواند این خطاها را تشخیص دهد و خروجی خوبی بدهد. با پیوند دادن اطلاعات اطلاعات کشور خوبی به دست می آوریم.

عین اللهی توضیح داد: امروزه سلامتی بدون درمان ممکن نیست. مراقبت های بهداشتی مستمر، یک جایی مشکل ریوی را می بینید که فقط ما آن را درمان می کنیم، در حالی که اگر ریشه مشکل را پیدا کنیم، این مشکل حل می شود.

او ادامه داد: یکی از مشکلات ما در مورد بیمه، تزریق پول به بحث درمان است، در حالی که برخی کشورها بخش سلامت را نیز در بیمه قرار می دهند تا بیمه را تشویق کنند که تاکید خود را بر پیشگیری از بیماری ها کاهش دهند. بیمه باید همیشه با وزارت بهداشت در ارتباط باشد، وزارت بهداشت بدون بیمه نمی تواند کار کند. متاسفانه در کشور ما بیمه آنچنان که باید قوی نیست. بیمه بهترین مکان برای نظارت و برنامه ریزی است. ما حدود 800 مرکز تحقیقاتی در کشور داریم که فقط به چاپ مقاله می پردازند و اگر پاسخگوی نیاز جامعه نباشد چه؟ اگر به بیمه به عنوان یک مرکز تحقیقاتی نگاه کنیم، بسیاری از مشکلات حل می شود. تقویت بیمه یکی از اهداف اصلی ماست.

وی افزود: در کوتاه مدت هدایت بالینی نقش مهمی ایفا می کند. در مورد کرونا لازم می دانم از همه عزیزان تشکر کنم که یک حرکت انقلابی در درمان کرونا شکل گرفته است. هزینه بیماران کرونری حدود 30 تا 40 میلیون دلار است و RemedSavier به تنهایی حدود 6 میلیون دلار هزینه دارد. امیدواریم با واکسیناسیون انقلابی بتوان این بیماری را کنترل کرد. در دو ماه گذشته، حدود 76 میلیون دوز از این واکسن تزریق شده است که یک رکورد جهانی بی‌سابقه با حمایت مردمی است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا