طراحی سایت از کجا شروع کنم
طراحی سایت را با این ۳ گام شروع کنید
1- با کار یک طراح وب سایت آشنا شوید
طراح سایت اصفهان: با کار طراحی وب سایت و روشهای کسب درآمد اینترنتی آشنا شوید. پستی بلندیهای این کار را بشناسید.
به مقالهی مراجعه کنید و از تاثیرات وبسایتها در کسبوکارها بخوانید.
باید ببینید آیا واقعاً به کار طراحی علاقه دارید؟ زیرا داشتن علاقه، لازمهی پیشرفت در هر کاری است. راجع به موقعیت شغلی و درآمد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید تا با انگیزهی بیشتری شروع کنید. در این زمینه خواندن مقالهی معرفی شغل طراحی وب سایت به شما کمک خواهد کرد.
2- تخصصهای لازم در طراحی وب سایت را بشناسید
کارآموز طراحی سایت در اصفهان: برای طراحی سایت حداقل یک تیم متشکل از افراد زیر نیاز است. اگر دوست دارید یک طراح وب سایت شوید ابتدا جایگاه خود را در تیم مشخص کنید:
گرافیست سایت: معمولاً ایجاد طرحهای اولیهی وب سایت، طراحی اشکال گرافیکی، تصویرسازی ، طراحی لوگو و.. به عهدهی گرافیست است که باید فردی خلاق و باانگیزه باشد.
برنامه نویس سمت کاربر (client side): طراحی رابط کاربری یا همان پوستهی سایت (بخشی از سایت که کاربر با آن در ارتباط است) بر عهدهی یک برنامه نویس رابط کاربری است که معمولاً از زبانهای javascript ، html،css استفاده میکنند.
برنامه نویس سمت سرور (server side): با استفاده از زبانهای برنامه نویسی مثل asp.net وphp ارتباط مرورگر با سرور را میسر میسازند.
3- بهترین روشهای یادگیری طراحی سایت را بدانید
برای شروع یادگیری دنبال راهی باشید که با کمترین هزینه شما را به یک طراح وب سایت حرفهای تبدیل کند. این هزینه شامل زمان، پول و انرژی شماست. در جدول زیر روش های یادگیری طراحی سایت همراه با مزایا و معایب آن را بررسی کردهایم.
روش یادگیری | مزایا | معایب |
جستوجو در اینترنت و مطالعه مقاله | تقریباً رایگان | دشواری فرآیند یادگیری
طولانی شدن فرآیند یادگیری |
مطالعهی کتاب | هزینهی کم
امکان یادگیری در هر زمان و مکانی |
دشواری فرآیند یادگیری
دور شدن از فرآیند عملی برنامه نویسی طولانی شدن فرآیند یادگیری |
ویدیو آموزشی | هزینه کم
امکان یادگیری در هر زمان و مکانی استفاده از تجربیات بهترین مدرسها یادگیری آسان امکان استفاده مجدد از منابع آموزشی |
باقی ماندن سوالات ذهنی در صورت وجود نداشتن پشتیبانی از طرف ارائه دهنده
از دست دادن زمان در صورت کم بودن کیفیت آموزشها |
کلاسهای آموزشی | استفاده از تجربیات مدرس
یادگیری آسان |
هزینهی بالا
وابسته بودن سرفصل ها به سطح علمی کلاس و میزان دانش استاد |
با بررسی این نکات پیشنهاد ادمین سایت به شما استفاده از ویدیوهای آموزشی در کنار یک یا چند کتاب خوب است. به این ترتیب همهی مطالب را در کوتاهترین زمان به صورت پیوسته، ساده و عملی میآموزید. هرگاه در فرآیند یادگیری دچار ابهام شدید، بهتر است با جستوجو در اینترنت سؤالات ذهنی خود را پاسخ دهید. بعد از اینکه به سطح قابل قبولی رسیدید با گذراندن دورههای کارآموزی در شرکتها میتوانید با جنبهی عملیاتی کار نیز آشنا شوید.
پیشنهاد ما برای ورود به حوزهی طراحی سایت، آموزشهای ویدیویی پروژه محور در ادمین سایت است. همین یادگیری را الان شروع کنید:
آیا واقعاً هدف شما طراحی سایت است؟!
در این بخش از مقاله میخواهم کمی روراستتر باشیم. هدف شما از اینکه میخواهید طراح وبسایت شوید چیست؟! در پاسخ به این سوال گاهی سخن از راهاندازی کسبوکار اینترنتی و داشتن سایت به میان میآید.
بنده پیشنهاد میکنم اگر میخواهید یک وبسایت داشته باشید و هدف شما تجارت الکترونیک است از طی کردن این مسیر نسبتاً طولانی بپرهیزید! چون راه کوتاهتری هم هست.
برای داشتن سایت حتماً نباید یک برنامهنویس یا طراح سایت بود. کافی است بروید سراغ راه اندازی سایت بدون برنامه نویسی! استفاده از یک روش کوتاه و مطمئن است برای اینکه خودتان یک سایت راهاندازی کنید. برای آموزش راهاندازی سایت بدون کدنویسی به مراجعه کنید.
خب اگر پاسخ شما به این سوال چیز دیگری است و واقعاً به این شغل علاقه دارید پس ادامهی مقاله مخصوص شما است. همراه ما باشید.
برای طراح سایت شدن از کجا شروع کنیم؟
مشکلی در پاسخ به این سوال وجود دارد اشتباه رایج بین اصطلاح طراح سایت و توسعهدهندهی وبسایت است. طراح سایت بیشتر نقش طراحیهای گرافیکی سایت را برعهده دارد اما توسعه دهندهی سایت بیشتر به کدنویسی می پردازد. (مطالعهی بیشتر: )
اگر میخواهید یک توسعهدهندهی وب سایت باشید دستورالعمل زیر را دنبال کنید. اما اگر می خواهید یک طراح و باشید بیشتر به یادگیری نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ بپردازید. سپس به سراغ یادگیری HTML وCSS بروید.
برای آشنا شدن با مسیر برنامه نویسی برای شما یک نقشه ی راه آماده است.
کافیست به دورهی نقشه راه توسعه دهندگان مراجعه کنید. در این دوره رایگان مسیر پیشروی یک برنامه نویس وب مشخص شده است. برای مشاهدهی این دوره، کلیک کنید:
از HTML شروع کنید
html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است. کدهای صفحه در نهایت به کدهای html تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده میشوند. بنابراین اجزای صفحه وب مثل متن، عکس و.. به کمک تگهای html در صفحه وب قرار میگیرند.
در واقع تمامی زبانهای برنامهنویسی برای طراحی سایت، به شکلی به html وابسته هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقالهی مراجعه کنید.
با CSS ادامه دهید
برای اینکه اجزای صفحه وب سایت شما آرایشی به خود بگیرد باید از css استفاده کرد برای مثال برای اینکه به عنوان نوشته، رنگ و سایز بدهیم نیازمند این زبان خواهیم بود. برای مطالعهی بیشتر به مقالهی مراجعه نمایید.
با جاوا اسکریپت کار خود را حرفهای جلوه دهید
بعد از اینکه صفحهی وبی طراحی شد برای پویاتر شدن آن به این زبان نیازمندیم.برای مثال اگر بخواهیم صفحهای دارای انیمیشنی باشد یا منوی کشویی داشته باشیم از این زبان استفاده میکنیم .
البته اگر در ابتدای راه هستید یادگیری این زبان الزامی نیست. میتوانید به سراغ یادگیری یک زبان سمت سرور بروید و در فرصت مناسب به یادگیری این زبان بپردازید.
یک زبان برنامه نویسی سمت سرور بیاموزید
به کمک زبان سمت سرور اطلاعات بین مرورگر و سرور تبادل میشود برای مثال برای ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس از زبان سمت سرور استفاده میشود.
در این میان PHP و ASP.NET دو زبان قدرتمند و محبوب در این زمینه هستند که باید بعد از شناخت کامل، یکی از این دو را برای یادگیری انتخاب کنید. ما بنا به دلایلی همچون محبوبیت، سهولت یادگیری، متن باز بودن و… زبان php را به شما معرفی میکنیم.
مدت زمان یادگیری طراحی وب سایت چقدر است؟
پاسخ این سؤال کاملاً وابسته به عواملی مثل سطح تلاش شما، مدت زمانی که برای این کار میگذارید، راه یادگیری و… میباشد. اما معمولاً در بهترین حالت برای طی کردن این پروسه به صورت کامل، حداقل ۳ ماه زمان لازم است.
اگر در ابتدای راه هستید نگران نباشید نیازی نیست شما بهصورت یکجا و فشرده تمام موارد فوق را یاد بگیرید. میتوانید یادگیری را برای مدتی به HTML و CSS محدود کنید و در زمینهی برنامه نویسی سمت کاربر فعالیت کنید.
حرف پایانی: هرچند در نگاه اول طی کردن این مسیر طولانی و سخت به نظر میرسد اما زمانی که با شیرینی این کار آشنا شوید و با انگیزه به این کار ادامه دهید در مدت زمان کوتاهی میتوانید به جایگاه قابل قبولی برسید. اشخاص زیادی هستند که توانستند در مدت چند ماه طراحی وب سایت را بیاموزند و سفارش ساخت سایت یا ، بگیرند.
زمانی که شما تصمیم به خواندن این مقاله گرفتید اولین قدم را برای تبدیل شدن به یک طراح وب سایت برداشتهاید پس با انگیزه ادامه دهید. ما در صفحهی مطالب بیشتری برای شما آماده کردهایم. همراه ادمین سایت باشید.
سوالات متداول
آیا برای طراح سایت شدن به تحصیلات دانشگاهی نیاز است؟
گرچه مرتبطترین رشتهی تحصیلی به این شغل، رشتههای IT و کامپیوتر هستند و اگر در این رشتهها تحصیل کرده باشید با جزییات بیشتری آشنایی دارید. اما هر شخصی میتواند به راحتی با گذراندن چند دورهی آموزشی یک طراح وبسایت شود. طراحان وب موفق زیادی هستند که حتی تحصیلات آکادمی ندارند.
مراحل یادگیری طراحی وبسایت چیست؟ از کجا شروع کنم؟
برای طراحی وبسایت کافیاست بعد از شناخت شغل طراحی سایت، با آشنا شوید. در این نقشه تمام مسیر از ابتدا تا انتها با ذکر توضیحات بررسی شده است.
مدت زمان یادگیری طراحی سایت چقدر است؟
پاسخ این سؤال کاملاً وابسته به عواملی مثل سطح تلاش شما، مدت زمانی که برای این کار میگذارید، راه یادگیری و… میباشد. اما معمولاً در بهترین حالت برای طی کردن این پروسه، حداقل ۳ ماه زمان لازم است.
چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم؟
برای حرفهای شدن ۳ اصل لازم است: تمرین، تمرین و تمرین! بعد از یادگیری اصول اولیه کدنویسی تصویر سایتهای مختلف را مقابل خود قرار دهید و سعی کنید مانند آن را طراحی کنید. هر جا که با مشکل مواجه شدید به کدهای آن مراجعه کنید. این بهترین تمرین برای تسلط یافتن است