سلامت و دانش

تا پایان فصل سرما در انتظار پیک‌های کرونا باشیم/به تزریق نیروی انسانی جدید نیاز است

آفتاب‌‌نیوز:

علیرضا زالی در جلسه ای که با حضور مدیران پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان شهید بهشتی برگزار شد ، اظهار داشت: در حال حاضر تشکر و قدردانی از جامعه پرستاری به عنوان یک گفتمان عمومی در آمده است. مهم است.

وی با اشاره به بیماری های تعدادی از کادر پزشکی و شهادت برخی از پرستاران در جریان مبارزه با کرونا اظهار داشت: اخیراً انباشت سرمایه های اجتماعی منحصر به کادر پزشکی به ویژه تیم های پرستاری شده است.

فرمانده عملیات کنترل بیماری کرونا در تهران با اشاره به آغاز قله سوم کروناویروس توضیح داد: به نظر می رسد این قله نسبت به قله قبلی بسیار وحشتناک تر ، بزرگتر و با دامنه دستیابی عمیق تر باشد.

وی گفت: مدیران پرستاری بیمارستان به عنوان ناظران خط مقدم نبرد با ویروس کرونا فعالیت می کردند. پیش بینی می شود بیش از هفته های گذشته شاهد افزایش تعداد بیماران وخیم باشیم. “

زالی با اشاره به فشارهای وارده بر پرستاران برای برخورد با بیماران وخیم اظهار داشت: می توان گفت که وضعیت هر بیمار کرونا ویروس در بیمارستان غیرقابل پیش بینی است و امکان دارد امروز یک بیمار در شرایط عمومی خوب و شرایط تنفسی خوب در بیمارستان بستری شود. ” فردا سرنوشت دیگری خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، با بیان اینکه رفتار این ویروس در تهران سینوسی است ، هشدار داد: باید منتظر سقوط ویروس کرونا تا پایان زمستان باشیم ، حتی اگر هفته آینده آرام باشیم ، باید بدانیم که این آرامش موقتی است ، تحقیقات نشان داده است که فاصله قله ها در حال کوتاه شدن است.

وی ادامه داد: اگر برای چندین هفته احتمال بهبودی بین پیک های اول و دوم وجود داشته باشد ، پیک های دوم و سوم متصل هستند و بهبودی رخ نمی دهد.

زالی با تأکید بر اهمیت بودجه و جبران کمبود نیروی کار ، به ویژه در حوزه پرستاری ، گفت: “بزرگترین نیرو برای مبارزه با کرونا ، که شانس پیروزی در این نبرد را افزایش می دهد ، نیروی کار است.” ما باید انرژی جدید تزریق کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: “فرسودگی مزمن منابع انسانی و همچنین قرار گرفتن در معرض ویروس های زیاد ، احتمال ابتلا به پرستاران در بیماری عروق کرونا ویروس را افزایش می دهد.”

وی در ادامه بر اهمیت نقش بهینه سازی توالت و نظارت بر کیفیت تجهیزات شخصی در جلوگیری از انتقال ویروس به پرسنل پرستاری تأکید کرد.

زالی در ادامه بر اهمیت سیاست های بهداشتی در این زمینه ، لزوم بهبود رابطه نزدیک و ارگانیک بین مترون و خدمات پرستاری با بخش بهداشت تأکید کرد.

در بخشی دیگر از جلسه ، دکتر محمود خدادوست ، معاون مدیریت و توسعه منابع دانشگاه ، همچنین به مشکلات و چالش های مبارزه با ویروس کرونا اشاره کرد و از تلاش های کادر پزشکی ، به ویژه پرستاران دانشگاه قدردانی کرد.

وی همچنین به وضعیت تاجگذاری در کشور در ماه های اخیر اشاره کرد و آمادگی خود را برای پیگیری موارد اتحادیه پرستاران در روزهای سخت تاج گذاری تا حد امکان اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، در ادامه این جلسه ، مدیران پرستار بیمارستان دانشگاه با رئیس در مورد چالش ها و مسائل مربوط به حوزه پرستاری از جمله کیفیت تجهیزات محافظت شخصی ، وضعیت استخدام ، غرفه ها و اتاق های پرستاری صحبت کردند. دانشگاه تبادل نظر و گفتگو می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا