سلامت و دانش

میوه‌ای که سلامت قلب زنان را تضمین می‌کند

دکترنامه/ خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن میوه های غنی از پتاسیم مانند موز می تواند سلامت قلب زنان را بهبود بخشد.

به گزارش هلث، به گفته محققان، غذاهای غنی از پتاسیم شامل سبزیجات، میوه ها، آجیل، آجیل، لبنیات و ماهی از جمله آووکادو و ماهی آزاد که سرشار از پتاسیم هستند و برای مقابله با اثرات منفی نمک در رژیم غذایی هستند. فشار خون پایین.

محقق این مطالعه، لیفرت وگت، پروفسور نفرولوژی بالینی و فیزیولوژی کلیه در مرکز پزشکی دانشگاه آمستردام هلند، گفت: ثابت شده است که مصرف زیاد نمک با افزایش فشار خون و افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است. . حملات و سکته مغزی

وی می گوید: توصیه های بهداشتی بر محدود کردن مصرف نمک متمرکز است، اما وقتی رژیم غذایی ما شامل غذاهای فرآوری شده باشد، رسیدن به این هدف دشوار است. پتاسیم به بدن کمک می کند تا سدیم بیشتری از طریق ادرار دفع کند. در مطالعه ما، پتاسیم رژیم غذایی با بیشترین پیشرفت سلامت در زنان همراه بود.

این مطالعه شامل تقریباً 25000 مرد و زن بریتانیایی بین 40 تا 79 سال بود که بخشی از یک مطالعه تحقیقاتی بین سال‌های 1993 تا 1997 بودند. شرکت‌کنندگان پرسشنامه‌ای را درباره عادات سبک زندگی خود تکمیل کردند و فشار خون و نمونه‌های ادرار و سدیم و ادرار آنها را تجزیه و تحلیل کردند. سطح پتاسیم برای اندازه گیری میزان مصرف غذا استفاده می شود.

محققان دریافتند که فشار خون با افزایش مصرف پتاسیم در زنان و با افزایش سطح پتاسیم کاهش می یابد. مصرف آن چنین عوارضی در خانم ها ایجاد نمی کند.

هر گرم افزایش روزانه پتاسیم با کاهش 2.4 میلی متر جیوه در فشار خون سیستولیک در این زنان همراه بود، اما هیچ ارتباطی بین پتاسیم و فشار خون در مردان یافت نشد.

شرکت کنندگان در مطالعه به طور متوسط ​​19.5 سال پیگیری شدند (به این معنا که نیمی از آنها برای مدت طولانی و نیمی از آنها برای مدت زمان کوتاه تری پیگیری شدند). تاکنون 55 درصد از شرکت کنندگان در بیمارستان بستری شده اند یا به دلیل بیماری قلبی فوت کرده اند.

پس از تنظیم فاکتورهایی مانند سن، جنسیت، شاخص توده بدن، سیگار، الکل و داروهای کاهنده چربی، دیابت و حمله قلبی یا سکته قبلی، محققان دریافتند افرادی که بالاترین میزان دریافت پتاسیم را دریافت کرده‌اند، 13 درصد کمتر پتاسیم دریافت کرده‌اند. کاهش خطر بیماری قلبی در افرادی است که کمترین میزان مصرف پتاسیم را دارند.

این مطالعه نشان داد که مردان هفت درصد کمتر و زنان 11 درصد کمتر در معرض خطر مشکلات قلبی هستند. به گفته محققان، میزان نمک در رژیم غذایی بر رابطه بین پتاسیم و حوادث قلبی در هر دو جنس تأثیری ندارد.

وگت بیان می‌کند: نتایج نشان می‌دهد که پتاسیم به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند، اما زنان بیشتر از مردان سود می‌برند. ارتباط بین پتاسیم و حوادث قلبی عروقی بدون توجه به مصرف نمک یکسان بود، که نشان می دهد پتاسیم علاوه بر افزایش دفع سدیم، راه های دیگری برای محافظت از قلب نیز دارد.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که بزرگسالان حداقل 3.5 گرم پتاسیم و کمتر از 2 گرم سدیم (پنج گرم نمک) در روز مصرف کنند.

یک موز چهار اونسی دارای 375 میلی گرم پتاسیم است. یک ماهی قزل آلا پخته شده 5.5 اونس دارای 780، یک سیب زمینی پنج انسی دارای 500 و یک فنجان شیر دارای 375 میلی گرم پتاسیم است.

وگت گفت: “یافته های ما نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم برای قلب فراتر از محدود کردن نمک و افزایش محتوای پتاسیم است.” شرکت های مواد غذایی می توانند با جایگزینی نمک مبتنی بر سدیم استاندارد با نمک پتاسیم در غذاهای فرآوری شده کمک کنند. علاوه بر این، همه ما باید غذاهای تازه و فرآوری نشده را در اولویت قرار دهیم زیرا هم سرشار از پتاسیم هستند و هم نمک کمی دارند.

این یافته ها در 22 ژوئن در مجله قلب اروپا منتشر شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا