سلامت و دانش

در دوره سرماخوردگی می توان ورزش کرد؟

در یک صبح گرم ، با شروع زمستان ، یک بیماری تنفسی دیگر در کمین است: سرماخوردگی!

به گزارش دکترنامه ، در 18 ماه گذشته و از زمان اولین قرنطینه (کووید) در انگلستان ، تعداد سرماخوردگی ها به میزان قابل توجهی کاهش یافته است ، اما با بازگشایی جامعه و بازگشت افراد به سر کار ، سرماخوردگی و آنفولانزا بازگشته است. برای برخی مبتلا به گلو درد و سرماخوردگی شدید شدیدترین “بدترین سرماخوردگی” بوده است.

هنگام مواجهه با اثرات سرماخوردگی ، احتمالاً آخرین چیزی که در ذهن شما نقش می بندد ورزش است. به هر حال ، “استراحت و خواب” در رأس توصیه های سیستم بهداشت عمومی انگلستان برای بهبود سرماخوردگی قرار دارد.

با این حال ، اگر می خواهید به روال ورزشی خود وفادار بمانید ، عدم توانایی انجام آن برای روزها یا حتی هفته ها می تواند بسیار خسته کننده باشد. بنابراین س questionال این است که آیا می توان در حین بهبودی از بیماری به ورزش ادامه داد؟

دکتر جف فاستر ، پزشک عمومی می گوید: “ورزش هنگام بیماری مزایا و معایبی دارد.” مزیت آن این است که اگر آبریزش بینی و سر دارید و احساس بی حالی می کنید ، ورزش می تواند ترشحات را پاک کرده ، قفسه سینه و بینی شما را باز کرده و متابولیسم شما را تسریع کند. ورزش اشتها را تحریک می کند و خواب را بهبود می بخشد و با تحریک ترشح اندورفین احساس شادی بیشتری در شما ایجاد می کند.

وی افزود: از سوی دیگر ، نکته منفی این است که ورزش حرکتی (در زمان بیماری) سیستم ایمنی و ایمنی را به چالش می کشد و نیازی به فشار بر سیستمی که از قبل بدون مشکل کار می کند ، ندارد. به عنوان مثال ، اگر حال شما خوب نیست ، ممکن است دریافت اکسیژن مشکل باشد زیرا بینی و ریه های شما مسدود شده اند و ممکن است با افزایش دما احساس گرما کنید. در این مورد ، استفاده بیش از حد از بدن می تواند مضر باشد و دوره بیماری را طولانی کند.

دکتر Zandra Middleton ، بنیانگذار انجمن بهداشت Adio ، نیز از این نظریه حمایت می کند و می گوید که ورزش در طول بیماری ، انرژی حیاتی بدن را از بین می برد و سیستم ایمنی بدن را “ضعیف” می کند.

میدلتون می گوید: “ورزش باعث ترشح هورمون های استرس می شود که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند.” این تداخلات می تواند اثرات سرماخوردگی شما را بدتر کند یا درمان را دشوارتر کند.

او می افزاید: “همیشه بهتر است به بدن خود گوش دهید تا اینکه سعی کنید ورزش کنید.” به ویژه در اولین روزهای سرماخوردگی که اغلب با تب همراه است. هنگامی که تب برطرف شد ، می توانید به ورزش بازگردید ، اما بهتر است به بدن خود زمان بیشتری – مثلاً پنج روز – بدهید تا بسیاری از عوارض جانبی سرماخوردگی را از بین ببرد. همیشه ورزش را به آرامی ادامه دهید تا آسیبی به خود وارد نکنید.

اگر می خواهید تمرین صبحگاهی خود را ادامه دهید ، مطالعات نشان داده اند که ورزش متوسط ​​می تواند در واقع سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند.

گزارشی که در مجله Sport and Health Science منتشر شده است بیان می کند که عدم تحرک می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کاهش دهد ، در حالی که پیاده روی سریع 30-60 دقیقه در روز قدرت دفاعی بدن را تقویت می کند.افزایش مقاومت در برابر بیماری های تنفسی.

میدلتون می گوید ، اگر می توانید ، 15 دقیقه پیاده روی در فضای باز می تواند به افزایش عوارض ناشی از سرماخوردگی کمک کند.

وی گفت: اگرچه روزانه 10 هزار پیاده روی ایده آل است ، اما برخی مطالعات نشان می دهد که حدود 4500 پیاده روی در روز ، به ویژه در افراد مسن ، به حفظ سلامت کمک می کند. بنابراین مهم است که در مصرف آن زیاده روی نکنید.

میدلتون می گوید: “برای آزمایش اینکه آیا شما برای ورزش سبک آماده هستید یا به ورزش ادامه می دهید ، بهتر است چند قدم بردارید.”

وی توضیح داد: اگر بتوانید بدون سرفه ، سرگیجه یا نیاز به استراحت از چند پله بالا بروید ، می توانید 15 دقیقه پیاده روی کنید. سپس این راهپیمایی را امتحان کنید و ببینید آیا بعد از آن خسته شده اید. اگر هنوز سالم هستید ، این پیاده روی را به 30 دقیقه افزایش دهید و در نهایت به روال معمول ورزش خود بازگردید.

به گفته وی ، بسیار مهم است که ابتدا به رژیم غذایی معمولی خود که تنها در 50 درصد شدت و حجم قبلی انجام شده است ، بازگردید تا به بدن خود ضربه وارد نکنید. بدن شما در طول بیماری فعالیت کمتری داشته و با گرمای بیماری مقابله کرده است ، بنابراین مهم است که در اولین بازگشت به آن رسیدگی کنید. افزایش مدت زمان گرم شدن به آرامش مجدد ماهیچه ها کمک می کند. استراحت های طولانی تر بعد از ورزش نیز به شما کمک می کند.

به گزارش ایندیپندنت ، کارشناسان می گویند این شما هستید که باید تصمیم بگیرید بدن شما برای استراحت از بیماری به چه میزان استراحت نیاز دارد. راه حل این است که اگر سرماخوردگی و سرفه یا عوارضی دارید که نیازی به پزشک ندارند ، ورزش احتمالاً بی ضرر است. اما اگر عوارض جدی تری مانند آنفولانزا ، کوویدیوم ، مجاری ادراری یا لوزه ها دارید ، استراحت کنید و فشار زیادی به بدن خود وارد نکنید.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا