سلامت و دانش

آخرین وضعیت ارائه خدمات به بیماران کرونایی و قلبی در بیمارستان امیرالمومنین اراک

دکترنامه / مرکزی رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک گفت: به نظر می رسد با اعمال محدودیت ها طی دو تا سه روز گذشته ، تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان کاهش یافته است و ما به سمت یک وضعیت پایدار پیش می رویم.

در مصاحبه ای با دکترنامه ، دکتر علی خانی دخت در خصوص وضعیت بیمارستان امیرالمومنین (ع) به عنوان مرکز فعلی درمان تاج اراک گفت: در حال حاضر 140 بیمار در بخش عادی تحت درمان هستند و 30 بیمار تاج در یک بخش ویژه هستند و خوشبختانه مشکلات خاصی وجود دارد. هیچ بیمارستان یا تخت اورژانسی وجود ندارد.

وی با تأکید بر اینکه طی یک هفته گذشته وضعیت بیمارستان به سمت یک وضعیت پایدار در حال حرکت است ، افزود: تا حدودی تعداد مراجعه و بستری شدن بیماران مبتلا به عروق کرونا نسبت به روزهای گذشته کاهش یافته بود و به نظر می رسد محدودیت ها طی دو هفته گذشته اعمال خواهد شد ، سه هفته گذشته. موثر بوده و بیمارستان تا حدی از بحران و کمبود تخت خلاص شده است.

خانی دخت با بیان اینکه در حال حاضر بیمارستان امیرالمومنین ظرفیت و شرایط ارائه خدمات به مراجعان را دارد و نه انتقال بیماران به بیمارستان های دیگر برای معالجه در بیمارستان گفت: از نظر تجهیزات پزشکی و امکانات ، ما هیچ چالش خاصی در بیمارستان مشاهده نکرد. ” حدود سه ماه پیش ، به دنبال رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ، یک دستگاه اکسیژن ساز برای این مجموعه خریداری شد و ظرفیت اکسیژن رسانی در هر دقیقه در مرکز 2400 لیتر بود.

وی افزود: حدود سه تا چهار هفته پیش که موجی از عفونت داشتیم ، در تأمین اکسیژن نیز دچار مشکل شدیم. به دنبال افزایش اکسیژن مصرفی ، یک دستگاه اکسیژن ساز 600 لیتری تأمین شد و اکنون اکسیژن رسانی 3200 در دقیقه است. این لیتر است و در شرایط فعلی ، به دلیل تعداد بیمارانی که در بیمارستان تحت درمان هستند ، در حال حاضر اکسیژن بیشتری لازم نیست.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین اراک در خصوص آماده سازی این مجموعه درمانی در صورت بروز موج دیگری از عفونت ها گفت: در شرایط فعلی مشکلی در تأمین پزشکان متخصص بیمارستان وجود ندارد اما اگر درگیر پیک شویم قطعاً کمبود وجود دارد. با 30 تخت آماده در بیمارستانی که کار نمی کند و به محض افزایش موارد مورد استفاده قرار می گیرد.علاوه بر این ، بخش بزرگ 24 تختخوابی ICU طی یک یا دو هفته افتتاح می شود بنابراین در مواقع بحرانی کمبودی وجود ندارد. تلاش می کند بیمارستان ها را برای زمان مراجعه بالا آماده کند.

وی افزود: در حال حاضر هر پزشکی روزانه بین 15 تا 20 بیمار را ویزیت می کند که مطمئناً این میزان بیش از حد استاندارد است اما اگر تعداد مراجعه و بستری در بیمارستان افزایش یابد ، افزایش ویزیت ها به طور حتم از توان متخصصان و پزشکان و کادر پرستاری فراتر خواهد رفت. تمام تلاش برای ارائه خدمات صورت گرفته است ، اگرچه هر ماه بین 15 تا 20 مورد پرستار وجود دارد که به دلیل بیماری از چرخه درمان و خدمت خود خارج شده اند ، اما تاکنون از نظر شغلی با مشکل حاد مواجه نشده ایم. .

خانی دخت با اشاره به تهیه داروهای مورد نیاز برای درمان بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونا قلب ، گفت: خوشبختانه در مصرف دارو هیچ مانعی وجود ندارد ، اگرچه تاکنون داروی مشخصی برای درمان عروق کرونا وجود ندارد ، اما داروهای تجویز شده برای روند درمان مانند درمان است. یک منبع وجود دارد و هیچ کمبودی وجود ندارد و این دارو اثر بخشی خود را برای بیماران در مراحل اولیه بیماری نشان داده است.

مدیر بیمارستان امیرالمومنین اراک با بیان اینکه این مرکز بهداشتی در واقع مرکزی برای درمان بیماری های قلبی در استان مرکزی و حتی در استان های همجوار است ، افزود: تلاش های این گروه از نظر ارائه خدمات در زمینه بیماری های قلبی مشکلی ایجاد نمی کند. بیمارستان امیرکبیر بیماران قلبی را معالجه می کند و مشکلی وجود ندارد ، اما اکنون با توجه به اینکه مرکز بیمارستان کرونا است ، بخشهای جراحی و ارتوپدی تعطیل شده و خدمات در این منطقه به بیمارستان ولیعصر منتقل شده است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا