سلامت و دانش

طرز تهیه پاستای ریحان؛ عطر و طعمی که غافل‌گیرتان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز:

پاستا آنقدر متنوع است که دیگر هرگز تکرار نمی شود. یکی از جالبترین پاستاها رب ریحان است که عطر و طعم بی نظیری دارد.

مواد لازم برای تهیه رب ریحان:

کره: یک قاشق غذاخوری
پیاز با اندازه متوسط ​​(خرد شده): یک عدد
سیر (رنده شده): دو تا سه حبه
ریحان تازه (خرد شده): یک فنجان
سبزیجات خشک به انتخاب شما (ریحان ، رزماری ، آویشن ، مریم گلی): یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: یک فنجان
آب لیمو: یک یا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: در صورت نیاز
پاستا (پخته شده): 500 گرم

طرز تهیه و پخت ماکارونی با سس ریحان:

1. کره را درون تابه بریزید تا آب شود ، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

۲. سیر رنده شده ، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کرده و خوب هم بزنید. 30 ثانیه دیگر صبر کنید.

3. خامه صبحانه را اضافه کرده و به مدت 6 تا 7 دقیقه آن را بپزید تا یکدست شود.

4. مواد سس ماکارونی را در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند.

5. سس را به ماهیتابه برگردانید ، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بجوشانید. حالا سس ماکارونی آماده است.

6. در یک قابلمه بزرگ ، آب بریزید. وقتی جوش آمد ، رب را اضافه کنید. وقتی ماکارونی شما نرم شد ، محتوای قابلمه را داخل آبکش بریزید.

7. ماکارونی را دم نکنید ، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا شما می توانید آن را احساس کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا